tartalom marketing, olyan vevőszerzési stratégia, melynek lényege a hasznos és nagyon vonzó tartalmak publikálása annak érdekében, hogy felkeltse a figyelmet a szélesebb közvélemény és egy szűkebb célcsoport körében. A marketingnek ez a módszere az egyoldalú hirdetések egy formája és az a célja, hogy stabil és hosszú távú kapcsolatokat építsen ki úgy, hogy bevonja azokat az embereket, akik tartalmakat népszerűsítenek, valamint az ő közönségüket is.

A tartalom marketing legnépszerűbb formái közé tartoznak:

  • útmutatók
  • e-könyvek
  • videók
  • webináriumok
  • infografikák

A tartalom marketing feladata azon túl, hogy márkákat népszerűsítsen, az, hogy megteremtse a láthatóságot a Google-ön mely a jó tartalmakat helyezi előtérbe. Ezen túlmenően pedig a népszerű és magas minőségű tartalmak publikálása és terjesztése azért fontos, mert a felhasználók szívesen linkelnek jó tartalmakra, ami pedig közvetlenül javítja az adott honlap pozícióját a keresőlistán.

A Tartalom marketing blogot a WhitePress szerkesztői és más közreműködők készítik.. A saját véleményünket tükrözi vissza a tartalom marketing témájáról.

A blogot azért indítottuk el, hogy népszerűsítsük a tartalom marketinget és megoszthassuk olvasóinkkal az erről való tudásunkat. Szeretnénk megmutatni, milyen sokrétűen kapcsolódik a jó és érdekes tartalom a marketinghez.

Posztjainkban olyan témákat érintünk, melyek közvetlenül vagy közvetve kapcsolódnak a tartalom marketinghez, megmutatva, milyen szerteágazó ez a terület. Reméljük, hogy sok hasznos tudást , oszthatunk meg olvasóinkkal, melyeket aztán a gyakorlatba is át tudnak ültetni.

Olvass tovább!

Tartalommarketing
Ingyenes infografika készítő eszközök

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy az oldaladra mutató linkeket generálj az, ha érdekes tartalmakat készítesz - olyanokat, amiket szívesen megosztanak egymással a felhasználók. Bár ez a legnagyobb SEO Szakértő, Matt Cutts szavainak puszta ismétléseként értelmezhető, mégis újra és újra el kell mondani: “Készíts minőségi tartalmat!”. Az infografikák a SEO és a tartalommarketing nagyon népszerű megoldásává váltak, mert pontosan ebben segítenek.

Kezdj el pénzt keresni még ma.
Regisztrálj ingyen