Ez a rovat azért jött létre, hogy a legfrissebb információkat tudjuk biztosítani a platformmal kapcsolatos hírekről és változásokról.
Itt olyan hasznos cikkeket találatok, amelyek útmutatókat, illetve tanácsokat tartalmaznak, így a WhitePress használata könnyebb és hatékonyabb lesz számotokra.
Ezen felül itt jelennek majd meg konferenciák és tréningek, amelyekben a WhitePress résztvevő vagy, média partner. Jó olvasást!

Hírek és események
Partnerségre lép a WhitePress és a Lviv Media Forum

A WhitePress a Lviv Media Forum partnere lesz annak érdekében, hogy az esemény szerzőivel közösen szisztematikusan támogassa az ukrán média piac fejlődését. Mivel a fórum Közép- és Kelet -Európa legnagyobb médiakonferenciája, és a WhitePress platform vezető szerepet tölt be ebben a régióban, így az együttműködésre vonatkozó döntés azonnal megszületett.

Garantált forgalmú elhelyezések – bemutatjuk, hogyan működik az új funkció (GYIK a Publikálók számára)

Bemutatjuk a platformunk új funkcióját, amely segítségével a Hirdetők és a Publikálók egyaránt profitálhatnak. A garantált forgalmi elhelyezések opció, már elérhető a WhitePress felületén. Mit jelent és miért tekinthetjük ezt az elmúlt hónapok egyik legfontosabb újításának? A továbbiakban a 8 leggyakoribb kérdésre adunk választ.

A követőkód helyes beillesztése

A marketingszakemberek igényei napról-napra nőnek és a legtöbb ügynökség mérni akarja a kampányok hatékonyságát, ideértve a cikkek publikálását is. A kihelyezett tartalmak hatékonyságának mérésére, a WhitePress kifejlesztett egy követőkódot, aminek beillesztése sokak számára gondot jelent. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan tudjátok a legegyszerűbb módon implementálni a követőkódot és javítani a lehetséges hibákat.

Uj piacok
Tovább terjeszkedtünk Horvátországba és Hollandiába

Jó híreink vannak azon Hirdetők számára, akik a horvát oldalakon szeretnének publikálni. A platformon már elérhetőek a legnagyobb horvátországi weboldalak, mint például a Hanza Media Csoport oldalai, az Adria Media és a Styria Media portáljai, olyan hír portálokkal, mint a Jutarnji.hr és a SlobodnaDalmacija.hr. A tematkikus oldalak közül a Domidizajn.hr, a SportskeNovosti.hr és az Autoklub.hr is kínál cikk elhelyezési ajánlatokat.

Szövegírás német nyelven
Rendelj cikkeket német nyelven

Ahogy már megszokhattátok, 5 különböző típusú cikk közül választhattok (a kívánt cikk hosszától és témájától függően - mindegyik típushoz egy példát találtok a platformon). A cikkeket a német szövegíróink írták, így egy natív kifejezésmóddal találkozhattok majd.

Cikkek importálása és exportálása Word formátumban, eredeti formázással

Egy új funkció jelent meg a WhitePress® panelen - egy kicsit kisebb változás, amely tágabb értelemben nagyban megkönnyíti a platform felhasználóinak munkáját. Mostanáig a Hirdetőnek, a cikk tartalmát a panel különböző mezőire kellett bemásolnia, hogy elküldhesse ellenőrzésre, majd manuálisan formázza, ami némi időt vett igénybe. Az új eszköz lehetővé teszi a tartalom közvetlen importálását egy .doc fájlból, és automatikusan elhelyezi a panelen a formázás megőrzésével.

Így kereshetsz jobban a WhitePress-szel – 11 tipp publikálók számára

Megkérdeztük a platformunkat használó ügyfeleket arról, hogy mit várnak a publikálóktól és mi teszi számukra vonzóvá az ajánlataikat. A válaszaik alapján összegyűjtöttünk 11 hasznos tippet. Az oldallátogatók száma és a SEO paraméterek nagyon fontosak, de az is kiderült, hogy vannak, akik egyedi ajánlatokat is keresnek vagy éppen figyelnek az oldalbetöltődés sebességére is.

Portál és Publikálói útmutatók, 2020 Május

A WhitePress platform segítségével több mint 14.000 különféle weboldalon publikálhattok tartalmakat. Ezek a portálok Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából, Magyarországról, Romániából, Ukrajnából, az Egyesült Királyságból és Oroszországból kerültek regisztrálásra. Az ajánlatok javítása érdekében, módosítottuk a weboldalakra vonatkozó minőségi irányelveket. A következő cikkben bemutatjuk azokat a tényezőket, amelyek a portálok elutasítását vagy alacsonyabb minősítését eredményezik. Összefoglaltuk a legutóbbi minőségi változásokat is, és kifejtettük az ellenőrzési folyamatot 2020 májusától kezdődően.

Így válassz WhitePress® portált és érd el a céljaidat

Logika és intuíció - ezekre hagyatkoznak a hirdetők, amikor eldöntik, hol publikálják a cikkeiket a WhitePress® rendszerén belül. Illetve ezeket kellene használniuk. De ez nem mindig így működik - a többség figyelmetlen, egyszerűen egyik pontról a másikra akarnak csak eljutni és nem gondolják át a céljaikat. Mindeközben a WhitePress® programozói és szerkesztői mindent megtesznek, hogy egyedi indikátorokat, adatokat, grafikonokat és minőségértékeléseket nyújtsanak. Erre pedig érdemes támaszkodni!

Publikálj cikkeket velünk!
Regisztrálj ingyen