Content Premium – egy platform professzionális szövegírók számára

WhitePress-Content-Premium
Új modult indítunk a WhitePress platformon, amely a minőségi tartalmak megrendelését támogatja. A szövegírók már regisztrálhatnak és ingyenes névjegykártyákat hozhatnak létre a platform segítségével. A megrendelőink már várnak rátok!
Publikálj cikkeket velünk!
Regisztrálj ingyen

Kedves szövegíró! A Content Premium platform megváltoztatja a munkádat!

Megrendelések beszerzése, szerződések aláírása, kommunikáció az ügyféllel - ezek a tevékenységek sok időt igényelnek. A WhitePress által biztosított Content Premium leegyszerűsíti az egész folyamatot, és összekapcsolja a tartalom szerzőit számos európai ország marketingesével.

Az eszköz már sikeresen működik a lengyel piacon, ahol a WhitePress 2020 szeptemberében indította ezt el, válaszul a speciális szövegírók által írt szakmai tartalom iránti igényre. Már több, mint 120 000 szöveg került kifizetésre a WhitePress-nél, összesen több, mint 1 millió euró fölötti összegben. Ez jó előrejelzés azoknak a szövegíróknak, akik gyorsan számítanak első megrendeléseikre.

Vonzó árak és minőségpolitika a tartalomszerzők számára

A Content Premium használatának megkezdéséhez csak létre kell hoznod egy WhitePress® fiókot, és az intuitív panelen ki kell töltened a névjegykártyád. A profil a következő szakaszokból épül fel: alapadatok, oktatással kapcsolatos információk (tanulmányi területek, szakirányok, tanfolyamok és bizonyítványok), szakmai és szövegírás-tapasztalat, portfólió és ár az egyes megrendeléstípusokhoz. A szerző dönti el, hogy milyen áron kívánja nyújtani a szolgáltatásokat. A platform azonban meghatározta a szolgáltatáscsoportokat, és megadta az alapértelmezett és a minimális tarifákat. A WhitePress® feltevése az, hogy vonzó javadalmazást kínál a magas minőségért cserébe. Elsődleges célunk a tartalomgyártók tisztelete, lehetőséget adva nekik nemcsak arra, hogy önállóan kialakítsanak árazási politikát, hanem arra is, hogy lemondhassanak a nem kivánt megrendelésekről és értékeljék a megrendelőket.
 

Miért érdemes végigvinni a teljes folyamatot és csatlakozni a Content Premium-hoz? Néhány előny, amit biztosítunk:

 • hozzáférés jól ismert márkák és vezető ügyfelek megrendeléséhez Magyarországról és más országokból;
 • egyértelműen meghatározott követelményekkel rendelkező megrendelések, vonzó árakon;
 • a szolgáltatások önárképzésének lehetősége, valamint a pénzügyileg nem vonzó megrendelések elutasítása;
 • hozzáférés a rendelési rendszerhez, amely megkönnyíti a kommunikációt és tárolja a tranzakciók teljes történetét;
 • a megrendelések bevételének és számának elemzése egy adott időszakban;
 • ingyenes weboldal (névjegykártya);
 • hozzáférés egy intuitív profilpanelhez, valamint tippek, amelyek segítenek a névjegykártya optimalizálásában;
 • az ügyfél értékelésének és a tisztességtelen gyakorlatok bejelentésének lehetősége;
 • információ a tartalom elfogadásának időtartamáról;
 • expressz átutalás (legfeljebb 3 munkanap a számla megrendelésétől és kézbesítésétől számítva);
 • a tulajdonjog-átruházási megállapodás könnyen létrehozható sablonja.

 

 

Intelligens algoritmus biztosítja a megrendelések pontos kiválasztását

Miután a szövegíró kitöltötte a profilt, a rendszer automatikusan kiválasztja a tematikus hatóköröket a megadott információk és kulcsszavak alapján. A szövegíró megfelelőségének és képességeinek felmérése egy adott témához (pontszám) is épül. Ez segít az ügyfeleknek megtalálni az adott megrendeléshez, pontosabban a szükséges tartalomra vonatkozó irányelvekhez jól illeszkedő szövegírót.

Hogyan lehet optimalizálni egy névjegykártyát a Content Premium szolgáltatásban?

A WhitePress adminisztrátorai megvizsgálják a pontszámokat és tippeket adnak, hogyan lehetne ezeken javítani (több információ). Minden profilt egy fiókkezelő is ellenőriz, és a hamis vagy gondatlanul kitöltött információkat tartalmazó névjegykártyákat elutasítja.

A szerzők javíthatják az ajánlat vonzerejét, ha szerződést küldenek a WhitePress®-nek a tulajdonjogú szerzői jogoknak a kifejlesztett tartalomra történő átruházására. Ezt az elemet a hirdetők igényelhetik, és hozzáférést is biztosít a vonzóbb megrendelésekhez. A szerződés automatikusan létrejön, de a jogszabályok alapján ezt szükséges kinyomtatni és minősített aláírással postán továbbítani.

A szövegíró ügynökségek és publikálók is profitálhatnak az új modullal

A platformot használhatják saját vállalkozást működtető szabadúszók, szövegírók (akik nem rendelkeznek vállalkozással), valamint szövegírói ügynökségek és sok szerzővel rendelkező publikálók. Több szövegírót képviselő entitás esetén több szövegírói profilt is hozzá lehet adni egy fiókhoz. Minden szerző saját névjegykártyával rendelkezik, ő maga kapja meg és hajtja végre a saját rendeléseit a fiókon belül.

Bónusz szövegíróknak - ingyenes portfólió weboldal

Minden újságíró ingyenes névjegykártyát kap egy weboldal formájában, ahol vonzó módon bemutathatja szakmai profilját, ideértve:

 • a szerző rövid leírása / önéletrajza;
 • oktatás (tanulmányi területek, szakirányok, tanfolyamok és bizonyítványok);
 • szakmai tapasztalat;
 • tapasztalat a tartalom létrehozásában;
 • portfólió;
 • a szolgáltatások díjai.

A szerző használhatja a névjegykártyát a WhitePress® platformon kívül is, ami hozzájárul a professzionalizmushoz, miközben lehetővé teszi a saját weboldal létrehozási költségeinek elkerülését. A névjegyhez vezető link nyilvános, az egyedi címet az újságíró határozza meg.

Szövegíró vagy? Regisztrálj most!

A regisztrált szerzők értesülnek a Content Premium fejlesztéseiről és a WhitePress® hírekről is. A szövegírás terén is kapnak érdemi tartalmat, vonzó megrendeléseket szereznek és növelik a bevételeiket. Egyes szövegírók már most érdekes megrendeléseket kapnak a platformot használó ügyfelektől.

Az új modul bevezetésének folyamata még folyamatban van, és ennek te is részévé válhatsz. Szövegíró vagy és vannak javaslataid a funkciókkal kapcsolatban? Oszd meg velünk!

Hozzászólások (0)
A WhitePress szerkesztõi fenntartják a jogot, hogy más emberek számára sértõ megjegyzéseket töröljenek, amelyek vulgáris szavakat tartalmaznak, vagy nem kapcsolódnak a tárgyához.

A személyes adatok kezelője a WhitePress Kft. székhelye: 2161 Csomád, Verebeshegy u. 11, Magyarország.
A WhitePress Kft. marketing célja tartalmazza a Tudásbázison közzétett, a tartalommal kapcsolatos konferenciákról és képzésekről szóló kereskedelmi információkat.

Személyes adatainak feldolgozásának jogalapja az adminisztrátor és partnerei által kitűzött legitim cél (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja.

 A felhasználóknak a következő jogok vannak: joguk kérni adataikhoz való hozzáférést, azok helyesbítésének jogát, az adatok törlésének jogát, a feldolgozás korlátozásának és az adatok továbbításának jogát. A személyes adatainak - ideértve a jogait is - kezelésével kapcsolatos további információt az adatvédelmi irányelveinkben talál.

Olvass tovább
 • Még senki sem írt megjegyzést ehhez a cikkhez.

A személyes adatok kezelője a WhitePress Kft. székhelye: 2161 Csomád, Verebeshegy u. 11, Magyarország.
A WhitePress Kft. marketing célja tartalmazza a Tudásbázison közzétett, a tartalommal kapcsolatos konferenciákról és képzésekről szóló kereskedelmi információkat.

Személyes adatainak feldolgozásának jogalapja az adminisztrátor és partnerei által kitűzött legitim cél (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja.

 A felhasználóknak a következő jogok vannak: joguk kérni adataikhoz való hozzáférést, azok helyesbítésének jogát, az adatok törlésének jogát, a feldolgozás korlátozásának és az adatok továbbításának jogát. A személyes adatainak - ideértve a jogait is - kezelésével kapcsolatos további információt az adatvédelmi irányelveinkben talál.

Czytaj całość
Kiemelt cikkek