Content Premium – a minőségi tartalmak platformja

Frissítve: 2021-10-11
content premium platform nyitás
Ismerjétek meg az innovatív modulunkat, mely kapcsolatot teremt szövegírók és hirdetők között. A WhitePress Content Premium moduljában regisztrált szövegíróink vonzó rendeléseket találhatnak és hirdetőink a legrészletesebb szerzői adatbázisban navigálhatnak. Egy innovatív keresőmotor, a szövegírók korszerűsített keresési algoritmusa, a formalitások automatizálása és sok minden más!
Publikálj cikkeket ma
Regisztrálj ingyenesen!

Egy eszköz az igényes ügyfeleknek

Te vagy a felelős az ügynökséged vagy márkád tartalommarketing tevékenységeiért? A Content Premiumnak köszönhetően gyorsan és szükségtelen formalitások nélkül rendelhetsz tartalmakat, kezdve a szakmai tanulmányoktól és cikkektől, a speciális termékleírásokon és reklámszlogeneken keresztül, a rövid közösségi média bejegyzésekig. A WhitePress új modulja az első ilyen típusú megoldás a piacon, mely a tartalom minőségére összpontosít és lehetővé teszi a kapcsolattartást a speciális témaköröket vállaló szövegírókkal is.

És ez még nem minden. Mostantól rendelhettek, terjeszthettek és népszerűsíthettek cikkeket, valamint elemezhetitek publikációitok hatékonyságát egy helyen. Mindez a WhitePress hirdetői fiókban.

Intelligens keresőmotor és több mint 60 szövegíró

A Content Premium részletes információkat nyújt a szövegírókról. Jelenleg több mint 60 aktív szövegírói névjegykártya érhető el a platformon. Ezeket a WhitePress csapata gondosan válogatja, elemzi és hagyja jóvá. Minden profilnál megtalálható:

  • a szövegíró rövid leírása / bemutatkozása
  • tanulmányok, oktatás (karok, specializációk, tanfolyamok és bizonyítványok)
  • szakmai tapasztalat
  • tapasztalat a tartalomgyártás területén
  • portfólió
  • a vállalt szolgáltatások árlistája
  • korábbi megrendelések értékelése és felülvizsgálata.

Ezen adatok alapján jött létre az innovatív WhitePress pontozás. Ez lehetővé teszi az adott megrendelésnek leginkább megfelelő profilok intelligens keresését.

Hogyan működik? – A Content Premium gyors útmutatója a hirdetők számára

Megrendelőlap

A Content Premiumon keresztüli tartalomrendelés első lépése a „Rendelés hozzáadása” lapon található űrlap kitöltése. Szükséges megadni a témát, a nyelvet és a cikk címét, amint az az alábbi képernyőképen látható.

content premium profil kitöltés

Következő lépésként a legördülő listából ki kell választanotok a kívánt tartalom típusát. Ez lehet:

  • speciális termékleírás,
  • kategória leírás,
  • katalógus bejegyzés,
  • háttérszöveg,
  • általános minőségű cikk,
  • kiváló minőségű cikk,
  • blogbejegyzés,
  • speciális rangsoroló cikk,
  • termék / szolgáltatás áttekintése,
  • közösségi portál bejegyzés,
  • szlogen / reklámszöveg,
  • aktualitás / Hírek,
  • esszé,
  • rovat,
  • más jellegű szöveg.

Kötelező megadni a szöveg elvárt hosszát is (ez befolyásolja a szolgáltatás árát). A megrendelőlap jobb oldalán látható cikk alapértelmezett ára becsült érték. Végtére a szövegírók 1000 karakterre (szóközökkel) szabják meg az árakat és ezek az árak láthatók a keresőben.

A megrendelőlap további részében meg kell adni a szöveg elkészítésének határidejét, amely a megrendelés kifizetésének napjától kezdődik. Ne felejtsetek el a megbízás végrehajtásához kellően hosszú határidőt szabni az igényes megbízások vagy szabadságok esetén. Minden további iránymutatást, pl. kulcsszavakat, javaslatokat a szövegben tárgyalt témákhoz vagy a linkek elhelyezésével kapcsolatos kérdéseket a szerkesztőbe vagy mellékletként is csatolhatjátok.

a cikk rendelés részletei


Az megrendelőlap kitöltése után ideje rábízni a tartalmat egy szövegíróra. A Content Premium alapverziójában három lehetőségetek van – közvetlen rendelés, hirdetési piac és egy WhitePress szövegíró rendelése.

Közvetlen rendelések az intelligens keresőmotor segítségével

Az első opció lehetővé teszi, hogy Ti válasszatok szövegírót a WhitePress adatbázisból, majd megbízhatjátok a szöveg gyártásával az általa megadott árakon. Az intelligens keresőmotorral lehetőségetek nyílik számos névjegy megtekintésére és összehasonlítására, valamint a speciális szűrésre, többek között kulcsszavak, ár vagy szerzői jog átruházása alapján. Az első rendelés befejezésekor megjelölhetitek a kedvenc szövegíróitokat, majd a későbbiekben ezzel a szűrővel válaszhatjátok ki őket.

a content premium kereső motorja

A csillaggal történő jelölés megkönnyíti a tartalom szerzőinek pontos kiválasztását, javasolva a rendeléshez illeszkedőket. Például, ha a „Marketing” témát határozzátok meg az űrlapon, és egy újságíró marketing területen végzett, van tapasztalata ezen a területen, valamint ehhez kapcsolódnak a szövegek a portfóliójában, akkor névjegykártyája megjelenik a lista tetején, és minden szakaszban megjelenik egy tematikus link.

a szövegíró profilok

Ne vásároljatok zsákbamacskát – ellenőrizzétek az értékeléseket és a véleményeket

A szövegíró által írt tartalom jóváhagyásával a hirdető értékeli az együttműködést (1-5 csillag), és szóbeli értékelést is hagyhat. Ez a paraméter nemcsak befolyásolja a pontozást és megkönnyíti a választást, hanem értékes visszajelzéseket is ad a szövegíróknak. Az értékeléseket és véleményeket megtekinthetitek amennyiben a kurzort a szövegíró profiljára helyezitek.

A szövegírók megjegyzései a Hirdetési Piac jelentéseiben is megjelennek. Ezáltal a minősítések és megjegyzések alapján választhattok szövegírót.

Mivel mi figyelünk a szövegírók érdekeire is, ők is közölhetik az véleményüket az ügyfélről. Ezért azt javasoljuk, hogy legyetek kedvesek és türelmesek a platformon belül :)

content premium profil


A közvetlen rendelés funkció különösen alkalmas a specializált és az igényes tartalom megrendelésére. A gondosan válogatott szövegírók és az intelligens keresőmotor biztosítja számotokra a legjobb minőséget.

Hirdetési piac – válogassatok a legjobb szövegírók ajánlatai közül

A második lehetőség lehetővé teszi, hogy beillesszétek a megrendelőlap összefoglalóját a hirdetési piacra. A megrendelés végrehajtásában érdekelt újságírók benyújtják ajánlataikat, és ezeket összehasonlítva kiválaszthatjátok a legvonzóbbakat. Ezt a megoldást termékleírások vagy általános tartalom megrendelésére ajánljuk.

Ha el szeretnétek fogadni a szövegíró által benyújtott javaslatot, lépjetek a „Saját megrendelések” -> „Hirdetési piac” fülre, majd válasszátok ki a zöld gombot az ajánlat oszlopban. Innen rendelhettek meg egy szöveget vagy rejthettek el egy javaslatot amennyiben ez nem felel meg az elvárásaitoknak.

content premium hirdetési piac
 

A WhitePress tanácsadó segítsége

Az intuitív eszköz ellenére az szövegírók kiválasztása némi időt vesz igénybe. Szerencsére a hirdetők rendelkezésére áll egy harmadik lehetőség is – tanácsadónkat használva. A szövegírókat tapasztalatuk és tudásuk alapján rendeljük majd mindegyik megrendeléshez. Mindössze annyit kell tennetek, hogy jóváhagyjátok az írásos tartalmat a megbeszélt határidőn belül. Nem is lehetne könnyebb.

Találtam egy szövegírót, de hogyan tovább?

Mindkét módszer a megrendelés visszaigazolásával és a fizetésre való átirányítással ér véget, amelyet PayU, PayPal vagy hagyományos átutalással hajthattok végre. Amennyiben korábban már feltöltöttétek a WhitePress egyenlegeteket, azonnal befejezhetitek a tranzakciót és leadhatjátok a rendelést a szövegírónak.

potwierdzenie zamówienia


A fizetés elvégzése után a rendelés a „Kész” szakaszba kerül és Ti eközben akár a kedvenc kávétokat is kortyolgathatjátok, várva a tartalom megírását. Amint a szövegíró közzéteszi a megírott szöveget a platformon, rendszerünk automatikusan értesít Titeket erről.

befejezett rendelések

Vásároljatok képeket és grafikákat

Megrendeltétek a szöveget, de úgy érzitek többet is ki lehetne hozni belőle? A Content Premium modulban gyorsan tudtok kiegészítést rendelni ugyanazon szövegírótól. Gazdagítani akarjátok a tartalmatokat grafikákkal? Lehetővé tesszük tematikusan illeszkedő fotók megrendelését is. 

Ez még csak a kezdet!

A Content Premium modult jelenleg alapverzióban (beta) biztosítjuk Nektek. Az elkövetkező hónapokban új funkciókat szeretnénk bevezetni, és a 2022-es év a termék intenzív fejlesztésének és népszerűsítésének szentelt időszak lesz. Azt tervezzük, hogy új modulunkat hamarosan más európai országokban is elindítjuk a WhitePress platformon. Várjuk tesztjeiteket, véleményeiteket és javítási javaslataitokat. Ezeknek köszönhetően egy maximálisan funkcionális eszközt tudunk létrehozni, amely megfelel a marketingesek és a szövegírók elvárásainak.

Hozzászólások (0)
A WhitePress szerkesztõi fenntartják a jogot, hogy más emberek számára sértõ megjegyzéseket töröljenek, amelyek vulgáris szavakat tartalmaznak, vagy nem kapcsolódnak a tárgyához.
A whitepress.com weboldalt és annak valamennyi aloldalát (a továbbiakban: Weboldal) használó személyek személyes adatainak kezelője az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete értelmében a személyes adatok feldolgozásával és az ilyen adatok szabad áramlásával, valamint a 95/46/EK irányelv (a továbbiakban: GDPR) hatályon kívül helyezése tekintetében közösen „WhitePress Kft, amelynek székhelye 2161 Csomád, Verebeshegy utca 11 és bekerült a Bielsko-Biała Kerületi Bíróság által vezetett Nemzeti Bírósági Nyilvántartás vállalkozói nyilvántartásába, az Országos Bírósági Nyilvántartás 8. Kereskedelmi Osztálya KRS-számon: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 és egyéb cégek a WhitePress Csoporttól (a továbbiakban együttesen: Adminisztrátor) .

A hírlevélre való feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a WhitePress Kft. által kínált szolgáltatások és áruk közvetlen marketingjével kapcsolatos kereskedelmi információk elektronikus kommunikációs eszközökön, különösen e-mailen keresztül küldjenek. és megbízható üzleti partnerei, akik érdeklődnek saját termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésében. Személyes adatai kezelésének jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Önnek jogában áll bármikor visszavonni a személyes adatainak marketing célú kezeléséhez adott hozzájárulását. Az Ön személyes adatainak WhitePress Kft általi kezeléséről és kezelésének alapjáról, ideértve az Ön jogait is, az Adatvédelmi szabályzatunkban talál további információt.
Olvass tovább
  • Még senki sem írt megjegyzést ehhez a cikkhez.
A whitepress.com weboldalt és annak valamennyi aloldalát (a továbbiakban: Weboldal) használó személyek személyes adatainak kezelője az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete értelmében a személyes adatok feldolgozásával és az ilyen adatok szabad áramlásával, valamint a 95/46/EK irányelv (a továbbiakban: GDPR) hatályon kívül helyezése tekintetében közösen „WhitePress Kft, amelynek székhelye 2161 Csomád, Verebeshegy utca 11 és bekerült a Bielsko-Biała Kerületi Bíróság által vezetett Nemzeti Bírósági Nyilvántartás vállalkozói nyilvántartásába, az Országos Bírósági Nyilvántartás 8. Kereskedelmi Osztálya KRS-számon: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 és egyéb cégek a WhitePress Csoporttól (a továbbiakban együttesen: Adminisztrátor) .

A hírlevélre való feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a WhitePress Kft. által kínált szolgáltatások és áruk közvetlen marketingjével kapcsolatos kereskedelmi információk elektronikus kommunikációs eszközökön, különösen e-mailen keresztül küldjenek. és megbízható üzleti partnerei, akik érdeklődnek saját termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésében. Személyes adatai kezelésének jogalapja az Ön hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont). Az űrlap elküldésével Ön kijelenti, hogy elolvasta az Adatvédelmi szabályzatot.

Önnek jogában áll bármikor visszavonni a személyes adatainak marketing célú kezeléséhez adott hozzájárulását. Az Ön személyes adatainak WhitePress Kft általi kezeléséről és kezelésének alapjáról, ideértve az Ön jogait is, az Adatvédelmi szabályzatunkban talál további információt.
Olvasd el az egészet
Kiemelt cikkek