WhitePress® az ügynökségek számára


A koncepciótól a nyereséges vállalkozásig

Ügynökségi vállalkozás indítását tervezed? Mi tanácsot adunk abban, hogy mit foglal magába egy ügynökség létrehozása, hogyan válassz szakterületet és mik azok a formaságok, amiket szükséges biztosítani. Ismerd meg a vállalkozók tippjeit, derítsd ki, miért érdemes már a kezdetektől gondoskodni a jól átgondolt márkajelzésről, és hogy is nézett ki a sikeres ügynökségek kezdete.

Útmutatónkkal megfelelő mennyiségű tudást nyújtunk, hogy megkönnyítsük az első lépéseid egy virágzó ügynökség felépítésében a digitális marketing szektorban.

 
Ügynökség alapítása - tippek az induláshoz
Márkaépítés az ügynökségben - a cikk fő grafikája
Hogyan építsünk digitális marketing ügynökséget?

Az elmúlt időszakban a marketing/sales szakmában rengeteg ember gondolta át az életét, döntéseit, aktuális helyzetét, és sokan szakítottak korábbi életvitelükkel az optimálisabb work-life balance érdekében. Olyanok is akadtak szép számmal, akik a tapasztalataikra, szakmai múltjukra alapozva döntöttek úgy, hogy ideje sebességet váltani. Ők azonban a fék helyett a gázpedálra tapostak inkább, és saját digitális marketing ügynökség alapítását kezdték el tervezni. Az álmok, elképzelések és tervek azonban gyakran buknak el a valóság elvárásaival és kihívásaival szemben, hiszen nem elég csupán jó szakembernek lenni. Az ügynökség alapítása túlmutat a mindenkori bürokratikus lépéseken; egy jól működő üzleti stratégiát és egy remek csapatot kell felépíteni és ez bizony nem percek, órák kérdése.

Publikálj cikkeket velünk!
Regisztrálj ingyen